miercuri, 5 iunie 2024

Concurs la final



2023. október-decemberében a Margittai Ioan Munteanu Municípiumi Könyvtár, partnerségben a Horváth János Elméleti Líceummal megrendezte a Kalandra fel! című bibliai és általános műveltségi, három fordulós vetélkedőt. A versenykiírás a 3-5 osztályos tanulóknak szólt, abból a célból, hogy minél jobban népszerűsítsük az olvasást, a könyvtári látogatást, és, hogy a gyermekek megismerkedjenek az Újszövetséggel, Jézus életével és a tanításaival.

A verseny koordonátorai: Bordás Mária vallástanárnő és Almási Judit-Eszter könyvtárosnő. A verseny 30 kisdiákot vonzott be. A díjkiosztásra ünnepélyes keretek között a Horváth János Elméleti Líceumban került sor, 2024. május 22-én. A gyermekek okleveleket kaptak, könyvjutalomban és édességcsomagokban részesültek, nagylelkű támogatóinknak köszönhetően, melyek a Droghery Mary és a Flower Love Bettina cégek . Ez úton köszönjük a támogatásukat, nélkülük nem lett volna ilyen sikeres ez a rendezvény!
În perioada octombrie-decembrie, 2023 a avut loc concursul de cunoaștere a Bibliei ,,Kalandra fel!’’



Concursul a fost organizat în trei etape pentru elevii din clasele 3-5, de la Liceul Teoretic „Horváth János” din Marghita, cu scopul de a populariza lectura și de a familiariza copiii cu învățăturile Noului Testament și viața lui Isus.
Coordonatorii concursului: Bordás Mária, profesoară de religie din Liceul Teoretic ,,Horváth János ’’ și bibliotecara Almási Judit-Eszter din Biblioteca Municipală ,,Ioan Munteanu’’ Marghita. Premierea a avut loc în data de 22 05 2024. Elevii au primit diplome, cărți și dulciuri, datorită sponsorilor Droghery Mary S.R.L. și Flower Love Bettina S.R.L. Vă mulțumim!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu